Välkommen till en djungel av mjukisdjur!

Zootrend grundades år 1992 och är specialiserade på realistiska mjukisdjur av hög kvalitet.

Alla våra fabriker har skrivit under ett kontrakt med sociala uppförandekoder innehållande åtta punkter som rör bland annat barnarbete, hälsa och säkerhet för arbetarna.

ZooTrend producerar mjuka djur av hög kvalitet enligt de säkerhetsnormer som finns i Sverige och övriga Europa. Alla gosedjur är testade för att uppfylla den europeiska leksaksstandarden EN-71 som täcker det mest essentiella som rör säkerhet, för din och ditt barns trygghet. Alla djur uppfyller även kraven för CE-märkning.

Letar du efter verklighetstrogna mjukisdjur av hög kvalitet till ett bra pris?

Här hittar du alla sorters djur från tigrar, lejon och björnar till apor, kaniner och ödlor. Stort som smått. Alla djur behöver ett hem och alla gosedjur behöver någon att leka med.

Våra gosedjur är den perfekta leksaken. De passar lika bra till present som till julklapp och blir ett garanterat roligt tillskott i ditt barns lekfulla vardag. Kanske letar du efter en leksak till husdjuret? Eller någonting att pryda soffan med? Oavsett om du letar efter ett lejon från savannen, en apa från djungeln, en älg från de svenska skogarna eller en helt vanlig nallebjörn så hittar du det här.

Våra mjukisdjur är mer än bara en mjuk och söt leksak. Med sitt naturtrogna utseende tar de dig lite närmare den vilda naturen och öppnar inte bara en möjlighet att leka utan även att lära dig och ditt barn mer om jordens fantastiska djur.